Hundläger!

Hej
I eftermiddags kom jag hem från ett hundläger jag har varit på igår till idag bara :) Lägret var i Åkulla, vi sov i de små stugorna som fanns där! Fina skötte sig jätte bra :D igår när vi kom så bäddade vi först så det var gjort efter det gick vi en halvlång promenad med hundarna, när vi kom hem till stugorna åkte mamma hem och då åt vi lunch vi typ halv tolv, tolv. Det stog hamburgare på menyn ;)
Efter lunchen tränade vi lite med hundarna, vi körde lite agillity,rallylydnad och lite "vanlig" lydnad. När vi hade tränat det så fick vi gå och bada i sjön! jag tog med Fina ner till vattnet och hon gick direkt ner i vattnet och sedan upp igen för att rista sig på oss som inte hade doppat oss än! Igår badade jag 3 gånger och idag badade jag inte alls för att det regnade.När vi hade badat klart då pyslade vi, vi målade på våra tröjor och linnen :) sedan gick vi en lite längre promenad på eftermiddagen och sedan när vi hade kommit hem så gick föräldrarna in för att laga mat, och då gick vi ner för att bada igen
Denna gången stog det Tacos på menyn :D
Efter maten gick vi ner och badade yttligare en gång till och när vi kom tillbaks hade de vuxna tänt en läger eld som vi satte oss runt och grillade marsmellows :) Efter en stunds grillande gick alla barnen in i en stuga och spelade Maffia och åt godis :)vid typ elva gick alla och la sig för att klockan ringde 7.00 nästa morgon.
 
Söndag: Jag vaknade vid 7 för min klocka ringde då :/ Vid klockan 8 var det fruckost och innan klockan 9.00 skulle stugorna vara städade och klara, vi i våran stuga var klara 8.51 :) När alla var klara med stugorna gick vi en promenad och när vi kom tillbaks tränade vi lite agillity och lite trix som hundarna kunde. När klockan typ var 12 åt vi lunch och det var pyttipanna som stog på menyn då.Efter lunchen hade vi lite fritid och då gick vi ner för att bada, jag badade inte men Fina gjorde det :) klockan blev ca halv 1 och då var det dags för en överraskning, vi fick en ledtråd och där stog det typ: " Er kan man ej lura, nu ska ni leta efter en hög fura " den fick jag och Fina, vi hittade tårtbottnar!! Det slutade med att vi stog och bakade tårta mitt ute i skogen, vi fick vispa grädde utan elvisp. resultatet blev en god tårta, i botten var det Marchan sås/kräm i nästa lager var det jordgubbssylt och till topping hadde vi grädde och nonstop, mums!
När vi hade ätit upp tårtan gick vi hem igen och då gick några tjejer ner för att bada och några åkte hem. När de badande tjejerna var klara gick vi upp till det huset där vi åt frukost så satt vi där i en halv timma och sedan åkte alla hem då var klockan 15.00.
 
Nu ska jag sova, godnatt :)